W ofercie mamy pierogi w wielu smakach, tj: ruskie, z kapustą i pieczarkami, z mięsem (wieprzowym lub kaczki), ze szpinakiem i serem lub ze szpinakiem i łososiem, z twarogiem, z twarogiem i owocami (jagoda lub truskawka), z jabłkiem i brzoskwinią. Najlepiej smakują podgrzane we wrzącej wodzie lub lekko podsmażone.
Kluski leniwe
Pyszne kluseczki z ciasta twarogowo – ziemniaczanego. Najlepiej smakują podgrzane we wrzącej wodzie, podane ze śmietaną lub stopionym masłem, koniecznie posypane odrobiną cynamonu.
Kluski śląskie
Wyśmienite kluseczki z ciasta na bazie gotowanych ziemniaków. Doskonałe jako dodatek do dań mięsnych, w szczególności tych z sosami. Wystarczy wrzucić je na chwilę do wrzącej, lekko osolonej wody.
Pyzy z mięsem
Pyszne kluski z ciasta ziemniaczanego z nadzieniem mięsnym. Wystarczy wrzucić je na chwilkę do lekko osolonej wody, by cieszyć się ich doskonałym smakiem.
Pyszne kluseczki doskonałe jako dodatek do dań mięsnych, jak również jako samodzielne danie. Smakują wyśmienicie podsmażone na maśle lub podane z okrasą z podprażonej cebuli i boczku. Wystarczy jednak podgrzać je w piekarniku lub lekko osolonej gorącej wodzie.
Łazanki
Wyśmienite kluseczki z ciasta makaronowego w towarzystwie kapusty z pieczarkami. Wystarczy podgrzać je na patelni lub w kuchence mikrofalowej.
Makaron z piersią kurczaka
Pyszny makaron penne z kawałkami piersi kurczaka, pieczarek i papryki. Wystarczy podgrzać go chwilę na patelni lub w kuchence mikrofalowej.
Makaron ze szpinakiem i piersią kurczaka
Pyszny makaron penne przygotowany ze szpinakiem i piersią kurczaka. Wystarczy podgrzać go chwilę na patelni lub w kuchence mikrofalowej.
Kołduny
Pyszne małe pierożki, nadziewane lekko pikantnym farszem z mięsa wołowo -wieprzowego. Doskonałe jako uzupełnienie barszczu czerwonego lub jako samodzielne danie. Wystarczy je wrzucić na chwilę do wrzącej, lekko osolonej wody.